2015. augusztus 16., vasárnap

Néhány hobbi, néhány ötlet


Összegyűjtöttem számodra néhány értékes és érdekes lehetőséget, melyekkel már sokan sok  pénzt csinálnak. Szűkítsd le a variációk listáját, vetítsd a Te saját lakókörnyezetedre, és gondolkozz azon, Neked milyen hobbidból lehet pénzt csinálni?

Néhány hobbi ötlet, lehet a Tied is köztük van?

Barkácsolj!  A bútorgyárak futószalagon állítják elő az olcsó és tartós darabokat, de mindig vannak, akik csak egyedi remekművekre vágynak. Van egy réteg, akik meg is tudják fizetni azt. Mivel egyedi termékekről lehet ez esetben szó, ez felsrófolja az árat is. Fényképkeretek, vagdaló deszkák…
Ha Te, vagy a párod megszállottan szerettek barkácsolni, ötleltek ezen, akkor  valami jó is kisülhet belőle.


Fotózz!  Mindenki képes arra, hogy megnyomja a felvétel gombot a kamerán. Nem titok, hogy vannak emberek, akik sokkal jobb képeket készítenek az átlagnál. Ha úgy tapasztalod, hogy az ismerőseid őszintén lelkesednek a fotóidért, akár profi szintre is emelheted ez a hobbid.  Szerkessz blogot vagy online portfóliót, tedd közzé a referenciáidat és az elérhetőségeidet, aztán várd a megrendeléseket!
Ha úgy érzed, közlendőd van a világgal, ne tartsd magadban! Cikkírással, fotózással, videózással vagy bármilyen tartalom publikálásával szert tehetsz egy kis mellékesre – ám számíts rá, hogy lassan fog beindulni az üzlet, hiszen a pénzszerzéshez előbb az olvasóközönség kialakulása szükséges – tehát blogolj.

Ahhoz, hogy legyen egy profi weboldalad, és blogolni tudj, konkrét segítséget tudok adni, ha megkeresel Skypen.
Kérlek írj, hogy a Varroland meghívására érkeztél.

Tanulj  meg videót készíteni profi módon, és add el a tudományod olyan embereknek, akik nem tudnak videót csinálni. Egyszerű és ingyenes programok állnak rendelkezésedre ahhoz, tanulni tudd az új szakmát. Aki keres, talál.
Ne feledd, ebben is tudok segíteni!

Fitnesz edző lehetsz! A fitneszguruk általában nem munkaként, hanem hobbiként szórakozásként, passzióként fogják föl a hivatásukat.
Ha szeretsz és tudsz mozogni,  örömöd leled abban, hogy másokat is karcsúvá  varázsolsz, végezz el egy tanfolyamot.
Túrázás, Aerobik, Pilates, Spinning, Úszás, Jóga.. szinte bármelyik mozgásformában edzővé képezheted magad!

Divat - Ez az, ami mindig változik, mindig valami új kell! A mai divatnak pedig nincsenek szabályai sem színben, sem formában. Ha követed a legújabb trendeket, és igyekszel becsempészni őket a mindennapi megjelenésedbe, nyugodtan ajándékozd meg az érdeklődőket a stílusérzékeddel! Indíts divatblogot, ez most nagyon menő! Mutasd be munkáidat! Add mindig önmagad, és néhány hét alatt akár több száz rajongód akadhat. Minden kezdet nehéz, de minél több minőségi tartalmad lesz, annál több a látogató és a megrendelés is.
Egyfelől hirdetéseket helyezhetsz el az oldalon, másfelől pedig felfigyelhetnek rád, és hamarosan több és több megrendelésed lesz.

Weboldal szerkesztő. Tanulj meg weboldalt szerkeszteni, videók, írásos anyagok állnak rendelkezésre hozzá, – ebben is segítségedre tudok lenni. Sok ingyenes oldalon gyakorlatozhatsz, ismerkedj meg velük. Melyiket hogyan kell szerkeszteni, persze a legprofibb az, ha saját tárhellyel és domain névvel rendelkezel, és elengedhetetlen kellék hozzá egy hírlevélküldő rendszer. Tárhely, hírlevélküldő egy csomagban megrendelhető nálam:  Skype: gizusmorane
Ha szeretsz a számítógépen alkotni, akkor ezt neked találták ki.
Gondolj bele, hányan nem tudnak weboldalt szerkeszteni. Ha az áraid megfelelőek, akkor rengeteg megrendelésed is lesz.
A Wordpress weboldalak szerkesztése talán az egyik legkönnyebb, mégis legprofibb lehetőség.
(Ebben tudok segíteni.)

Sütés. Szeretsz sütni? Akár Lagzikba is készítettél már süteményt, Imádják a süti csodáidat?
Szeretsz újabb receptekkel kísérletezni? Amatőr cukrász remekműveid messze földön híresek? Bár az iparűzéshez bizonyos előállítási feltételeknek meg kell felelned, ha tényleg imádod a süti készítést, érdemes belevágnod a projektbe! Bátran próbálkozz egyedi ízkombinációkkal és díszítéssel!

Régiségek hoznak lázba? A bolhapiac? Turkáló?  Lomtalanítás? A lakásban már lépni sem tudsz a kedvenc szerzeményeidtől? Akkor vágj bele a bizniszbe, és add el drágábban, azokat dolgokat, melyekre fillérekért tettél szert!
Az internetes aukciós oldalak kitűnő lehetőséget kínálnak erre. Mindig készíts fényképet az adott termékről, és legyél őszinte az apróbb hibákat illetően is, így a vevőid biztosan elégedettek lesznek!
Hidd el, sokaknak hoz bevételt és nem keveset.
Legyen mellette weboldalad, blogod és webshop is!

Kertészkedj!  Fűnyírás, gyomlálás, locsolás – ideális kikapcsolódás? Ha nincs saját kerted, - vagy van, de éppenséggel „kinőtted”, vállald be a szomszédokét is egy kisebb összegért!
Testmozgásnak sem utolsó ez a hobbi, így a jövedelem mellett szálkás karokkal büszkélkedhetsz majd a szezon végén.

Rendezkedés.
Rendmániás vagy? Imádod sorba rendezni az iratokat, és művészetként éled meg, ha valamit sikerül helytakarékosan elspájzolnod? Tudományodra akár a cégek vagy magánszemélyek is vevők lehetnek!

Internetes munka
- online termékek értékesítése. Vannak cégek, ahol kifejezetten jó képzési rendszer van, és alacsony induló csomagárakkal lehet pénzt csinálni. Igaz nem egyik napról a másikra, de aki valóban dolgozik, sikereket ér el.
Ha konkrétan érdekel, az internetes üzlet, segítségedre tudok lenni, komoly, több éves múlttal rendelkező cég kapcsán.


Látod, mindenhol kell tanulni, nem véletlen a mondás:
“A jó pap is holtig tanul!”   :)

Akik ma kikerülnek az iskolapadból, bármilyen szakmájuk is van, 90 % legalább kétszer kell, hogy átképezze magát. Ilyen világban élünk, és el kell fogadni, idomulni kell az adott körülményekhez.  Arra jön rossz világ, aki nem tartja a tempót.

Hiába végzett valaki  az iskolában kozmetikusnak, ha nem tud a tanult szakmájában elhelyezkedni.

Következhet az átképzés?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése