2015. szeptember 22., kedd

Piroska, pirosban.

Elég sűrűn meglátogatom a helyi méretárú üzleteket. Nem azért vásárolok mert akkor éppen nincs olyan anyag, amiből varrhatnék, hanem azért, mert mindig abból az anyagból vásárok, amelyik igazán megtetszik.
Úgy vagyok én a szövetekkel, kartonokkal, csipkékkel, szatén szalagokkal, mint más a cukrászdában a dobostortával - nem tudok ellenállni nekik .

Így volt ezzel az apró piros virágos vászonnal is, megláttam és megszerettem. A fehér csipke pedig szinte adta magát hozzá.
Soha nem vásárolok sokat egy-egy anyagból, éppen azért, hogy a babáim különlegesek és egyediek legyenek. Nincs két egyforma baba, és nincs két teljesen egyforma ruhácska sem.
Egy valamiben egyeznek a babáim, állatfiguráim, mesepárnáim, mindet nagy odafigyeléssel, szeretettel a lehető legtökéletesebbre akarom elkészíteni. Remélem sikerül.
Dolgozik a fantáziám ezerrel, és igyekszem mindig szépet, jót alkotni.

A baba mérete 30 cm. 
Ennek a babának az a különlegessége, hogy pamut anyagból készítettem a haját, mely a hajvégeken kunkorodik. A pamutból készült haj jól funkcionál kisebb gyerekek játékaként, a fonál "szösze" nem kerülhet a szájacskájába.
Fehér alapon piros virágok, cipőcskéje piros pamut, melyet szatén szalaggal díszítettem. 

Szeme kék , hajában piros szaténszalag.
Ruha alját és nyakát pamutcsipke díszíti.
.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése